Hejjhejj ^^

Nu har ja suttit länge vid datorn och tänkte avsluta me ett blogginlägg! Jag sitter nu och lyssnar på Last Christmas med Cascada! Den är jättebra och Cascada är en jättebra artist! Nu är hela familjen hemma och vi ska snart äta mat. Jag känner inte så mycket smak eftersom jag är så sjuk men det kommer bli stark mat och det är ju bra för då kanske jag känner lite! Men nu ska jag ner och äta!






Kramizzar från lilla sjuka Beccizzen!


Gomorgon!

Nu har jag precis ätit frukost och sitter i sängen med laptopen. Nu är jag själv hemma och det ska jag vara tills halv tre för då kommer min bror hem. Det är både skönt och tråkigt att vara själv hemma. Det är skönt att kunna vila upp sig när man är själv eftersom jag är sjuk. Men nu ska jag ta en liten tupplur (asså sova) så hoppas alla har en bra Tisdag,


Kramizzar Beccizzen!


Gokväll!

Nu har jag kommit upp från vardagsrummet som jag nästan varit i hela dagen. Jga har kollat på filmer. Jag mår inte bra.. :( Ska stanna hemma imorgon med och får se hur jag gör på Onsdag men hoppas jag kan gå då! Jag tänker ofta på då jag och min bästis Hanna vann buggtävlingen på senate discot! Jag kan bara tänka igenom allt och bara le för mg själv! Det var ett ögonblick som var jättekul och jag inte kommer glömma på länge. Många kanske tycker det är konstigt för det var ju ingen tävling som betydde nåt men det var ändå så kul att bara dansa! Jga älskar att dansa och allt runt omkring dans! Som att spela teater sjunga dansa osv. Scenen är mitt hem, det är där jag vill vara och så för jag älskar det! Men nu hoppas jag att alla underbara läsare har haft en bar helg och en bra start på veckan!

Kramizar Beccizzen!


ÄR SJUK!! NEEEEEEEEEJ!

Nu är jag hemma från skolan eftersom jag är sjuk! :( Just nu chattar jag med min bästis på msn (hon är också sjuk) Ni kan besöka hennes blogg: puffizen.blogg.se Men jag har inte mycket att berätta för det kommer någ bli en seeeeeeeeeeeeeeeeeg dag så kramizar från en sjuk beccizz!


Gokväll!

Nu sitter jag och chattar med en i mitt lag, dom vann! Dom spelade två matcher, den ena vann dom med 11-0 och den andra 5-2! Dom är riktigt gryma! Har precis ätit middag och ska snart ner och ha Söndags mys med tända ljus eftersom det är första advent idag! Så imorgon ska jag vara hemma med pappa (han är också sjuk) Så ska vi kolla på film hela dagen ^^ Men ja,ja nu ska jag ner till familjen!


Kramizzar en sjuk Beccizz!


NÄÄÄ!! SJUK!! :( :´(

Jag vaknade för ett tag sen och var inte alls på hugget, jag var sjuk! :´( NEEEJ! Egentligen skulle jag och mitt lag spela match idag men jag kunde ju inte vara med men hoppas det går bra för mitt lag!! KÄMPA PÅ! hehe.. nu ser jag som vanligt att folk åker i pulkabacken! Jag e sjuk, mina två kusiner e sjuka och min bror e sjuk, och en av mina bästisar e sjuk! Snacka om många sjuka! Just nu chattar jag med en av mina kusiner och så sitter jag vid satorn och surfar lite. Men nu orkar jag inte skriva mer, kramizzar från Beccizzen!


Chattar och lyssnar på musik!

Nu chattar jag med världens bästa brevvän, Agnes på Gotland! Jag pratar också e
med en av mina underbara bästisar! Jag älskar min nya säng och hoppar magplask på den med jämmna mellanrum ^^ Imorgon är det först advent och man sak tända först ljuset! Sen är det ju inte många dar kvar för ens det är December. Här i Götet där jag bor har vi snö och 7 minus grader! Burrr.... KALLT! Så är det också kolsvart ute just nu! Jag ska snart gå ner och glo på TV eftersom jag inte ar nått att göra ^^ Så Kramizzar från den lilla Beccizzen! <3 ^^




P.S Jag vill hälsa på Agnes i Visby!


I am a happy little girl!

Jag vet inte vad som hände, om det kom upp ett inlägg jag inte skrev nåt i så ignorera det! Nu har jag fått upp min nya säng och alla nya kuddar och allt jag köpte! Snart ska jag gå ut i snön och kanske bygga snögubbe! Vem vet, jag kanske går till pulkabacken och åker lite pulka, som förr. Men ut måste jag... Igår kväll såg jag på filmen 13 snart 30, den var jättebra! Men nu ska jag störta ut i snön! Kramizzar från den lilla glada Beccizzen!

Morrn!

Nu har jag kommit hem från IKEA och har köpt: Säng, bäddmaddras, kuddar, överkast och nytt täcke och påslakan! Men nu har jag ont i hela kroppan och det känns som om jag ska bli sjuk... Här i Götet är det snö och det har det varit LÄÄÄÄNGE!  Men nu ska jag ta och läsa lite KP, kramizzar Beccizzen!

Namnam TACOS!! ^^

Nu har jag ätit tacos. Det var jättegott och nu är jag proppmätt! När jag var hos min bästis så vra vi ute i snön och var inne pch satt vi datorn, ungefär som vanligt! Men vi hade också skitkul, som vanligt! Imorgon ska jag ha en hel dag på Ikea så det kanske inte kommer bli som mycket bloggande för ens till kvällen! Just nu chattar jag på msn och smsar med en av mina bästisar! Vi messar om loliga ord XD Men nu ska jag ta och krypa upp i soffan och ha Fredagsmys med min famlij! Kramizzar Beccizzen!


Häjj! ^^

Förra inlägget blev lite konsigt eftersom jag satt i ytterkläder och skulle gå till bästisen Hanna! Så förlåt för förra inlägget! ^^ Annars har det varit en bra fredag! Vi åt sockerkaka och drack saft på matte lektionen! Så det var knappt lektion! Och det var ju bra! Men nu hinner jag inte skriva mer, min bästis dampar XD Kramizar Beccizzen!


Hemma från skolan! ^^

NU har jag kommit hem från skolan och sitter och sitter och äter på en klubba. Men nu hinner jag inte skriva mer, blev lite bråttom! Kramizar från beccizzen!

Gokväll du underbara under som läser! ^.^

Nu sitter jag och pratar med min bästis hanna på msn och så chattar jag me lite olika.  Jag sitter också och äter apelsin! Men jag har inte mycket att skriva så... hmm... Just det jag vill hälsa till min brevvän Agnes på Gotland, hejhej och kramizzar till Agnes! ^^ Hoppas du läste detta! ^^ <3 Men nu ska jag ta och gå ner och glo på TV kramizzar från lilla jag! ^^


Namnam!

Nu sitter jag och tuggar på en choklad bit och har precis ätit av sockerkakan jag bakade tidigare idag. Den var väldigt god och så ska jag snart se på film! NU har jag blivit lite beroende av att kolla på film när jag är hemma och inte har nåt att göra. Jag fick ju min bok idag som jag har beställt, boken heter Hej vacker. Så långt jag har läst så var den jättebra! Innan läste jag boken Sommaren jag blev vacker, den var också jättebra! Imorgon är det Fredag, Jippie!! :D Men det känns verkligen som en vecka går jätte fort! Men jag längtar tills imorgon och Lördag för då ska vi köpa en massa nya möbler till mitt rum! Men nu måste jag plugga en sista gång på engelska läxan så kramizz från Beccizzen! 

Har bakat sockerkaka! ^^

Hej nu har jag och kommit hem från skolan och bakade direkt sockerkaka! Den blir säkert jättegod för det luktade gott! Imorgon ska vi ha nåt i skolan som kallas stöttepelardag. Det kommer säkert bli tråkigt men i alla fall så slipper man ju ha riktiga lektioner! Men nu ska jag ner och provsmaka och läsa min bok som jag fick idag! Kramizzar Beccizzen!! ^^ <3


Gokväll du underbara under som läser! ^^

Snart är det dags att hoppa i säng med mitt nya nattlinne men innan så ska jag kolla lite på youtube och pilla lite i rummet kanske. Imorgon är det Torsdag, den värsta dagen i veckan enligt mig för alla tråkiga ämnen kommer då och så har vi en lång dag. Även om våra långa dagar inte är specielt långa så är det ändå tråkigt. Vi slutar 14:30 alltså halv tre.Till morgonen kommer jag säkert vara lika trött som vanligt och jag kommer ligga kvar så länge i sängen att jag måste stressa sen. Men gokväll och gonatt kramizar från Beccizzen! <3 ^^


Hejj du underbara under som läser detta! ^^

Nu har jag pluggat som sjutton på Engelska läxan och egentligen skulle jag baka sockerkaka idag men vi hade inte alla saker som behövs så imorgon får jag ta och handla, sen baka! Och på Fredag så ska min lärare bland saft så får man ta med sig en del av sockerkakan och så får vi äta den och dricka saft! Det ska bli gott hoppas jag  Men nu så ska jag gå och ta mig en glass ^^ Kramizzar från Beccizzen! <3 ^^ 


Hejj ^^

Nu har jag varit hemma från ett tag och har precis ätit. Just nu chattar jag med min bästis Hanna. Idag har vi haft slöjd och jag blev klar med mitt nattlinne! Jag kanske laddar upp en bild på den senare! Idag har jag ingen träning men jag måste plugga! Lite engelska och NO för jag kanske ska få göra testet som dom andra gjorde i Tisdags när jag var hos tandläkaren. Imorgon ska jag baka sockerkaka för det är en läxa så ska vi dela upp den i 4-delar och sånt! Men nu hinner jag inte skriva mer! Kramizzar från Beccizzen!

Gokväll alla söta läsare!

Nu har jag pluggat lite och ska om ne stund gå och lägga mig. Men innan jag sommnar så sak jag läsa som vanligt. Jag har betällt en bok som snart ska komma hoppas jag och så länge får jag läsa KP. Men KP är ju en bra tidning så jag har inget emot att läsa den. Men hinnner inte skriva mer nu!! Kramizzar från Beccizzen! <3 ^^


Borde Egentligen...

Jag borde egentligen plugga men jag orkar verkligen inte! Just det jag glömde att berätta att när jag var hos tandläkaren så fick jag min tandställning. Det är en natttandställning så jag behöver inte visa mig med den och det är ju bra! Imorgon är det slöjd pch jag har syslöjd och gör ett nattlinne som kommer bli klart imorgon! Det ska bli kul att ta hem det! Men nu så ska jag kolla lite andra bloggar som dom här:
Min bästis hannas blogg som heter: Puffizen.blogg.se
Min andra bästis Linneas blogg heter: Photolelle.blogg.se
Och fokis blogg: Fokis.se

Besök dom gärna kramizzar från lilla beccizzen!

Hejjj ^^

Nu har jag kollat klart på filmen jag kollade på förut! Filmen var New moon! Jga har sett den hur många gånger som helst men jag älskar ju twilight och Robert Pattinson så jag tröttnar aldrig! Jag har läst alla böckerna och sett första och andra filmen, det har inte blivit av att jag sett trean men det blir någ snart! Just nu så lyssnar jag på låten I need you med Sofijah. Jag brukar lyssna på hennes låtar för jag gillar dom för att hon sjunger verkligen om sitt liv m.m Men nu har jag inget mer att berätta så kramiz från beccizzen!

AJJJ!!! :´(

AJJJ! :´( Jag har varit hos tandläkaren nu och jag skulle dra en tand. Jag har redan dragit fem tänder men denna var det problem med. Den lossnade inte helt! Jag satt med munnen öppen i en timme! Det var fruktansvärt! Så dom fick ge sig och jag gick hem med en helt bedövad kind. Jag har en jättesnäll tandläkare men min tand var inte snäll! Så jag hade så ont så jag blev helt konstig och så mådde jag illa. Så jag ringde till skolan och sa att jag inte kunde komma. Men nu ska jag sitta och kolla på film så kram från en bedövad Beccizz!

Gokväll alla läsare!

Nu sitter jag vid datorn igen och äter en apelsin. Snart ska jag gå och lägga mig men innan jag sommnar ska jag läsa lite KP. Men innan jag hoppar i säng måste jag plugga på NO-läxan en gång till för den är till imorgon. Vi håller på och prata om molekyler och atomer och fast,flytande och gasforrm. Det är tråkigt men vad sak amn göra? Det är bara och ligga i och kämpa ändå. Vi har också fått hemkunskapsläxa, då ska vi baka sockerkaka och dela upp den i lika stora delar. Jag ska baka med min bästis Hanna på Onsdag. Det blir någ kul! Men nu måste jag plugga! Hinner någ inte skriva mer innan jag går och lägger mig så Godnatt och kramizzar från lilla beccizzen! <3


Varit på Ikea!

Nu har jag kommit hem från ikea för där kollade jag på en ny säng m.m jag hittade en säng som jag gillar och ett sött litet skrivabord som jag vill ha! När all renovering är klar på mitt rum så kanske jag tar bilder och laddar upp! Jag funderar på om jag ska ha en fondtapet, men jag vet inte. Men i alla fall så längtar jag tills allt är klart för då kommer jag någ vara nöjd! Och det är ju skönt att känna att man är nöjd. Hoppas alla har en bra måndag som början på veckan och att ni hade en kanon helg precis som jag! ^^ kram från beccizzen! <3


Hemma från skolan!

Hej alla söta läsare! ^^ Igår blev det inget inlägg på kvällen för jag tränade ju och sen så skulle vi möblera om lite på mitt rum så jag kom inte åt datorn. Men idag har jag ingen träning så jag ska slappa och så måste jag plugga! Det är tråkigt men jag måste verkligen för det är NO-läxa tills imorgon och jag har inte övet nåt!! Så jag ahr lite panik. Men inte särskilt mycket XD Hoppas alla hade en bra helg för det hade jag men nu så hinner jag inte skriva mer! Jag kanske också ska gå ut och fota lite och just det, idag snöade det igen! Kramizz från en liten beccizz!! <3 ^^


Förlåt!!

Jag ville bara säga förlåt för i mitt förra inlägg så skrev jag att 98:orna också var 2 år äldre än mig men dom är ju 1 år äldre! Det var bara det jag ville säga så hejdå igen och kram från den kramgoa Beccizzen! <3 ^^


Angående Träningen!

Hej igen! Jga tänkte berätta att jag har ju träning sen (klockan 16:00) Och då ska jag träna med 98:or och 97:or! Alltså 97:orna är 2 år äldre än mig, 98:orna är 2 år äldre än mig. För jag är född 99 (1999) Jag kanske ska gå ut lite innan träningen och fota lite men jag får se. Men nu hinner jag inte skriva mer! Kram från den kramgoa Beccizzen! <3<3 ^^


Hanna och Beccizzen trallar runt i nordstan!

Hej! Nu har jag och bara en av mina bästisar varit och shoppat i nordstan! Det var jätte kul, men ingen av oss hade särskilt mycket pengar så det blev inte så mycket utan bara en koft och örhängen och hårsnoddar till mig! Men ändå så var det kul. Just det jag har glömt bort att berätta en ganska viktig sak i mitt liv, jag dricker inte kolsyra, alltså så dricker jag inte läsk för jag gillar inte det, jag har aldrig gillat det och tror inte heller att jag kommer göra det XD Men jag dricker festis istället och är glad för det! Men det är jobbigt ibland för om jag är ute någonstans finns det inte alltid nåt utan kolsyra och då får jag dricka vatten... Men jag har ju valt det att inte dricka det men jag tycker ju inte heller om det. Men snart ska jag på träningen men först äta lite och det ska jag nu så kram från en kramgo Beccizz! <3<3 ^^  



Godmorgon alla morgonpigga läsare!

Godmorgon på er alla! Igår kväll var jag hos mina kusiner därför kunde jag inte skriva nåt! Men nu hinner jag inte skriva mycket heller för jag ska och shoppa med mina bästisar! Fast jag vet inte om det bara blir hanna eller om Linnea kunde följa med. Hoppas det! Att hon kan asså! ^^ Igår såg jag och mina kusiner på Epic Movie! Den var faktiskt jätte bra! Den handlade om att dom gjorde om så här spännande filmer till mer roliga, dom gjorde pararodi på några filmer alltså. Så den rekomendrar jag till alla läsare! ^^ ^.^ Hoppas alla har haft en bra helg för nu är den snart slut, jag har haft en kanon helg! Men nu måste jag sticka! Nordstan väntar! <3333 ^^  Kram en glad beccizz

Hemma!

Hej allihopa! NU har jag kommit hem från min bästis hanna och vi gjorde misslyckade kokosbollar. XD Men dom var inte särskilt goda men inte jätte äckliga heller. Men om ungefär tre timmar ska jag till mina kusiner. Om du har några tips om film vi kan se så kommentera och skriv! Den ska var för 11-15 åringar och för både tjejer och killar. Så tipsa gärna! :) Men nu ska jag ner och se på TV så kram på er alla!

Godmorgon alla morgon pigga sötizar!

Godmorgon på er alla! Imorse när jag vaknade möttas jag av ett stort snö hav! et hade snöat ännda sen igår kväll! Så det blir någ mycket ute idag! Jag ska först vara med min bästis idag och sen ska jag till mina kusiner! Så det blir någ en rolig Lördag idag! ;) Hoppas alla mina läsare får en bra helg! Men nu ska jag störta ut i snön så kram på er alla!

En trött Beccizz

Go kväll! Nu är jag väldigt trött eftersom jag dansade loss på discot. Så jag ska gå och lägga mig men jag ska läsa innan jag somnar. Här i Götet där ja bor snöar det just nu. Men nu ska jag gå och krypa ner i sängen och läsa KP! Kram och gonatt på er alla sötizar! <3<3


Ville bara tipsa...

Hej igen! Jag ville bara tipsa om några fantastiska bloggar! Nämnligen mina bästisars bloggar! Hannas blogg heter Puffizen.blogg.se och min andra bästis som heter Linnea har bloggen Photolelle.blogg.se Besök dom gärna!! Asså jag ville tacka min bästis Hanna för att hon ställde upp på dödshoppet med miig!! <3<3 Och min andra bästis har ju gjort annat för mig! <3<3 Kram från en glad Beccizz!! <3<3

Jag och en av mina bästisar gör dödshoppet!

Hej alla kvälls uppesittande sötisar! Nu har jag kommit hem från det mest fanstastiska disco jag någonsin vart på! Jag och en av mina bästisar damsade bugg till sean banans låt skaka rumpa! Men vi vann!!! :D Och priset var att ta två godisar i kiosken! Vi gjorde ett dödshopp i slutet! Det var att min bästis sprang ifrån och sen sprang hon mot mig och hoppade upp i min fammn och jag fångade henne perkekt! Allt var så perfekt när vi var klara och vi väntade på resultatet så gjorde dom en gång fram till oss och sa vinarna är: Rebecca och Hanna!! Vi blev så glada att vi skrek och kramade varandra länge! Sen gick vi till kiosken och tog vårat godis. Sen gjorde vi om hoppet ute i snön efter discot för det började snöa! Så kram på er alla söta läsare!! P.S Min bästis jag dansade med heter Hanna och den andra heter Linnea! Kram igen! <3<3 ^^

Varit och shoppat??

Hej allihopa! NU har jag varit och ''shoppat'' jag vet inte om man kan kalla det shoppa för det blev bara en mascara och så fick jag rouge av mamma. Det var riktigt irriterande för att jag hittade två jätte fina klänningar. Den ena var för liten och den andra för stor! Jag håll på att bli GALEN! Jag kollade igenom alla klädaffärer på hela backaplan och hittade inget. Så jag gav mig och åkte hem och mixade ihop några fina kläder som jag aldrig brukar använda! Det blev ju ganska bra tillslut men det var tråkigt att inte få nått nytt. Men i alla fall så hoppas jag att det blir ett kanon disco! Jag kanske laddar upp lite bilder igen efter discot men nu ska jag gå och dusha så kram på er alla glada och lessna bloggläsare! <3<3 ^^

Hemma från skolan!! :)

Hej alla glada och lessna människor där ute! Nu är det Fredag och för mig är det klassdisco idag! :D Jag älskar discon! Men när min mamma kommer hem så ska jag ut och köpa nya kläder till discot. Och så ska jag också köpa lite smink. det kommer någ bli lite mascara, rouge, läppglans och kanske ögonskugga. Hoppas det blir kul och jag vill tacka min lärare Eva som ställde upp på att vara i skolan för våran skull på sin friitid! Det är så sjukt snällt! Så många kramar till min lärare Eva! <3<3 Just nu så chattar jag med några kompisar och pratar med en av bästisarna på Msn.
Men nu måste jag sticka! Egentligen ville jag ut och fota idag men hinner inte så kram på er alla söta läsare! <3


Gonatt alla sötizzar!

Ikväll hade jag tänkt att faktiskt gå och lägga mig lite tidigare än vanligt för jga ska ligga och läsa KP. Hoppas alla har haft en bra dag för det har jag och hoppas ni sover gott inatt! Kram och Godnatt alla sötizzar! ^^


Ukulele!

Min ukuleleHej! Jag har inte nämnt att jag har ne ukulele som jag älskar att spela på! Just nu skriver jag en låt på den! Jag ska försöka ladda upp en bild på den här nedan. Den har skrivit många låtar på. Kolla bilden! Hoppas det går att ladda upp! Kram på er alla sötizzar!


En rastlös Beccizz!

Hej alla söt läsare! här har ni nu enrastlös beccizz. Ja, jag vte va jag kan göra! Räkna mina pengar! hmm...
100
150
170
190
210
230

230 kronor hade jag i min plånbok! Det var inte så mycet :( jag som ska shoppa på Söndag! Jag får någ låna elr få lite pengar av mamma elr pappa ^^ Men nu måste jag plugga så kram på er alla sötizzar!


Hejjj ^^

Hej på er! Jag har varit ute och kollat lite på kläder på Lindex. Men jag hitta inget och allt stängde så jag han inte kolla så mycket. Men i alla fall så ska jag köpa kläder imorgon till discot. Så ska jag ju troligtvis åka till nordstan med mina bästisar på Söndag. Men nu har jag inget mer att berätta så kram på er!


En kall Beccizz!

Hej på er! Nu har jag varit ute och fotat lite! Det blev inte så många bilder eftersom min kamera dog av dåligt batteri! Men dom bilderna jag tog kanske jag laddar upp lite senare ikväll! Det var riktigt kallt ute så jag var tvungen att ta mössa så jag inte skulle frysa öronen av mig! Egentligen så gillar jag inte mössa alls mycket för jag får så konstig frisyr av det! Men nu hade jag faktiskt lust att ha det! Men det var jätte kallt om benen! Så det blev inte så mycket fotande. Jag och mina två bästisar kom på en bra ide igår! id'en var att göra en tjej tidning för tjejerna på skolan i klass 3-6. Det ska stå om mode och kärlek och vänskap och så ska det vara lite tester och sånt! Sånt ungefär som finns i en vanilg tjej ungdoms tiding! Det verkar SÅÅ kul asså! <3<3 ^^ Jag har ju sagt att jag tycker att Torsdagarna är jobbigast men det var inte så jobbig dag idag faktiskt! Men jag längtar så tills imorgon! Då är det ju klassdisco! Det blir någ jätte kul, eftersom jag älskar discon! ^^ <3<3 Men u ska jag gå och äta så, kram från beccizzzzen!


Hemma från skolan!

Hej allihopa! NU har jag kommit hem från skolan och sitter och äter på en kaka ^^ Idag ska jag bara slappa och så ska jag någ gå ut och fota i en skog väldigt närs mitt hus. Skogen heter Pulkabacken. På vinter så är det många som brukar åka pulka ddär och det brukar vara proppfullt. Idag i skolan har vi haft NO och lite matte, SO, Svenska, Bild och sen har vi haft Idrott fast inte i gymapa salen så vi var i klassrummet och prata regler till badminton vi snart ska testa. Jag kanske laddar upp bilder sen på vad jag var ute och fota! Kram på er alla söta som läste detta! <3 ^^  

FÖRLÅT!

Förlåt alla som såg att jag skulle ladda upp en bild! Det gick inte... :( eller så har jag inte kommit på hur man gör! Men det vara bara det jag ville säga byebye och kram från becca!


Bulle XD

Jag har typ inget att göra så jag skriver ett till blogginlägg ^^ Sen ska jag ta en bulle ^^ Jag fick plötsligt en väldigt lust att gå ut och fota! Men just nu är det ju väldigt mörkt så det går ju inte. Och dels är ja för trött för det! Men nu laddar jag upp en bild också för ett test! ^^


En tränad Becca ;)

NU har jag kommit hem från träningen och sitter med dyblöt hår framför datorn ^^ Imorgon är det Torsdag. Torsdag är den jobbigaste dagen enligt mig... Men jag LÄNGTAR till Fredag. För då så är deet klassdisco! Det ska bli så himla kul! Och på Lördag så ska jag till mina kusiner och på Söndag ska jag shoppa i nordstan med mina bästisar! Så jag längtar till Fredag och helgen! Hoppas alla har en bra Onsdagskväll kramar becca

Snart träning :)

Hej allihopa! Nu ska jag snart på träning i det bästa laget som finns, enligt mig då! ^^ Nämnligen Bk häcken! <3<3 Och efter träningen så ska jag hämta ut en bok som jag beställde på adlibris. Boken heter Hej vacker. Hoppas den är jätte bra för jag har väntat mig så mycket av den! I skolan idag så hade vi slöjd. Jag gör ett nattlinne. Idag blev jag nästan klar med nattlinnet men det krånglade så mycket och så gick symaskinsnålek av när jag hade jätte lite kvar! Därför hann jag inte idag men nästa gång så blir jag klar! ^^ Hoppas alla har en bra onsdags kväll och ses senare pch kjam på er!

Snart Träning! :)

Nu ska jag snart och träna fotboll i det bästa laget som finns! Bk häcken! <3<3 Och efter träningen ska jag hämta ut en bok som jag beställde över adlibris. Den heter Hej vacker! Hoppas boken är bra! Jag kommer att vara så aktraktiv jag kan här för jag älskar att blogga pch berätta om mitt liv och min vardag m.m Kram på er och ses ikväll! <3

Ny blogg! :)

Nu har jag skapat denna blogg... Denna blogg är min första blogg. I bloggen kommer jag skriva om min vardag och om bästisarna m.m

Namn: Rebecca
Ålder: 11 år
Favorit sport: Fotboll
bästisar: 2 stycken! <3
Gillar att göra efter skolan: Msn och datorn och kompisar

resten kommer ni märka! <3<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0